O nama

garasevic1Kompanija Garašević d.o.o osnovana je 1998. godine kao mala porodična firma. Temeljna djelatnost kompanije je proizvodnja i prodaja polietilenske folije i polietilenske ambalaže. Naš asortiman sastoji se od raznih vrsta vrećica, vrećica za smeće sa i bez zateznih vrpci, vrećica za smeće u rolni sa perforacijom, folija za poljoprivredu i građevinarstvo, proizvoda za mesnice, pekare i slični artikli. 

Od osnivanja, Garašević d.o.o kontinuirano raste i razvija se. Danas posjedujemo savremene mašine i tehnologiju za preradu sirovine, kao i postrojenja za izradu gotovih proizvoda. Tako godišnje preradimo nekoliko hiljada tona PELD i PEHD materijala. Posjedujemo savremen proizvodni pogon ali također mlad i pouzdan vozni park kojeg koristimo za dostavu proizvoda našim klijentima širom BiH.

garasevic

garasevic2Danas smo jedan od vodećih lidera u svojoj kategoriji na području Tuzlanskog kantona, a dobar dio naše proizvodnje dostavljamo velikom broju kupaca širom BiH.
Smješteni smo u Doknju, opština Tuzla. Izrazito povoljan smještaj i izvrsna prometna cestovna povezanost doprinose našem rastu i jačanju.
Vrhunska oprema i stalna kontrola naših proizvoda kao i vlastiti vozni park, uz kontinuirano ulaganje u nove tehnologije, omogućava nam da brzinom i kvalitetom usluga zadovoljimo sve naše klijente u svim dijelovima Tuzlanskog Kantona kao i cijele Bosne i Hercegovine.

Od proizvoda ćemo izdvojiti vrećice za zamrzivače, vreće za smeće sa vezicom odnosno u rolnama sa perforacijom, tregerice, butik vrećice, specijalne programe za mesnice i pekare kao i mnoge druge vrste PE proizvoda.


U nastavku Vam dajemo na uvid naše uvjerenje o registraciji obveznika poreza na dodatnu vrijednost.
pdv

Garašević d.o.o za proizvodnju i promet

Proizvodimo: vrećice za zamrzivače, vreće za smeče, butik vrećice, tregerice, PE foliju, mesarski papir, vrećice za pekare.