O nama

Garašević d.o.o.

Proizvodnja vrećica za zamrzivač, vreća za smeće, tregerica, butik vrećica, PE folije

Kompanija Garašević d.o.o osnovana je 1998. godine kao mala porodična firma. Temeljna djelatnost kompanije je proizvodnja i prodaja polietilenske folije i polietilenske ambalaže. Naš asortiman sastoji se od raznih vrsta vrećica, vrećica za smeće sa i bez zateznih vrpci, vrećica za smeće u rolni sa perforacijom, folija za poljoprivredu i građevinarstvo, proizvoda za mesnice, pekare i slični artikli.

Od osnivanja, Garašević d.o.o kontinuirano raste i razvija se. Danas posjedujemo savremene mašine i tehnologiju za preradu sirovine, kao i postrojenja za izradu gotovih proizvoda. Tako godišnje preradimo nekoliko hiljada tona PELD i PEHD materijala. Posjedujemo savremen proizvodni pogon ali također mlad i pouzdan vozni park kojeg koristimo za dostavu proizvoda našim klijentima širom BiH.

Danas smo jedan od vodećih lidera u svojoj kategoriji na području Tuzlanskog kantona, a dobar dio naše proizvodnje dostavljamo velikom broju kupaca širom BiH.
Smješteni smo u Doknju, opština Tuzla. Izrazito povoljan smještaj i izvrsna prometna cestovna povezanost doprinose našem rastu i jačanju.
Vrhunska oprema i stalna kontrola naših proizvoda kao i vlastiti vozni park, uz kontinuirano ulaganje u nove tehnologije, omogućava nam da brzinom i kvalitetom usluga zadovoljimo sve naše klijente u svim dijelovima Tuzlanskog Kantona kao i cijele Bosne i Hercegovine.

Od proizvoda ćemo izdvojiti vrećice za zamrzivače, vreće za smeće sa vezicom odnosno u rolnama sa perforacijom, tregerice, butik vrećice, specijalne programe za mesnice i pekare kao i mnoge druge vrste PE proizvoda.

Ovlašteni distributer Garašević brenda za BiH

UTD Best d.o.o. je osnovan 1991. godine u Novom Travniku kao ugostiteljsko trgovačko poduzeće. Naša prva trgovina, a do kraja 1995. godine i jedina, nalazila se u Barama u Novom Travniku.
1994. godine smo otvorili veleprodaju i započeli sa proizvodnjom sokova. Tri godine kasnije smo promijenili sjedište naše firme i registrirali ga na Donje Putićevo u Travniku.

Dokumentacija

Dokumentacija Garašević d.o.o.

Garašević d.o.o. ID Broj

Garašević d.o.o. ID Broj

Garašević d.o.o. ID Broj

Garašević d.o.o. ID Broj